Την πρόκρισή τους στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισαν την Τετάρτη (23/01) Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ακολουθώντας τους ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, που είχαν πάρει ήδη το εισιτήριό τους για τα προημιτελικά.
Ο Ατρόμητος που είχε επικρατήσει εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης νίκησε και στο Περιστέρι (2-1) και τσέκαρε το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του θεσμού.
Στο παιχνίδι της Τρίπολης ο Αστέρας πήρε μεγάλη νίκη-πρόκριση επικρατώντας με 5-3 επί της ΑΕΛ, παρά την ήττα με 3-2 στο «AEL FC Arena» στον πρώτο αγώνα.
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ επιβλήθηκε με το εμφατικό με 5-0 του Κισσαμικού και ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα βρίσκεται στους «8» της διοργάνωσης.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.