Ακόμη και την σκέψη και μόνο περί πρότασης μομφής από τη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζουν στο Μαξίμου. Η αποκλειστική είδηση του in.gr ότι στο τραπέζι του προέδρου της ΝΔ είχε πέσει και η πρόταση για κατάθεση μομφής αλλά απορρίφθηκε,

ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον και να απαντήσει δηκτικά. «Συνεργάτης του Πρωθυπουργού, κληθείς να σχολιάσει τις φήμες περί πρότασης μομφής του κ. Μητσοτάκη τόνισε: Είναι γνωστό πως ο κ. Μητσοτάκης είναι χορηγός της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού στο κοινοβούλιο, αλλά ότι θα έκανε τέτοιο δώρο δε μπορούσαμε να το φανταστούμε. Μία εβδομάδα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης, μία δεύτερη νίκη της κυβερνητικής πλειοψηφίας και αυτή τη φορά με τους εναντίον ψηφίσαντες να είναι πολύ λιγότεροι από 148, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί. Ανυπομονούμε».

Προφανώς στο Μαξίμου βιάζονται πολύ να βγάζουν ανακοινώσεις καθώς το αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι ήταν πρόταση κι όχι πρόθεση, η οποία είχε θετικά και αρνητικά και απορρίφθηκε από τον Κ. Μητσοτάκη. Ομως, στην κυβέρνηση μάλλον έχουν τη μύγα και μυγιάζονται διότι μια πρόταση μομφής όντως δεν θα περνούσε, αλλά θα ξεγύμνωνε όλους εκείνους που δεν στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά… την στηρίζουν, μια κυβέρνηση – κουρελού με λίγα λόγια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο