Πιθανότερο σενάριο το Brexit χωρίς συμφωνία, λέει ο ευρωσκεπτικιστής βουλευτής Ρις-Μογκ
Ο προβεβλημένος ευρωσκεπτικιστής βουλευτής των Συντηρητικών Τζέικομπ Ρις-Μογκ δήλωσε ότι το δεύτερο πιθανότερο σενάριο τώρα είναι η κυβέρνηση να εξασφαλίσει μια αναθεωρημένη συμφωνία για το Brexit
H Bρετανία ενδέχεται τώρα να αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία μετά την απόρριψη από τους βουλευτές του σχεδίου της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, δήλωσε σήμερα ένας προβεβλημένος ευρωσκεπτικιστής βουλευτής των Τόρις, ο Τζέικομπ Ρις-Μογκ.
Ο Ρις-Μογκ, πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκής Έρευνας που απαρτίζεται από συντηρητικούς βουλευτές-πολέμιους της ΕΕ, δήλωσε ότι το δεύτερο πιθανότερο σενάριο τώρα είναι η κυβέρνηση να εξασφαλίσει μια αναθεωρημένη συμφωνία για το Brexit.
“Θεωρώ ότι σε μια καταγραφή πιθανών σεναρίων, το πιθανότερο είναι η αποχώρηση χωρίς συμφωνία, το δεύτερο πιθανό είναι μια αναθεωρημένη συμφωνία, το τρίτο μια καθυστέρηση στην έξοδο και το τέταρτο με μεγάλη διαφορά η παραμονή τελικά στην ΕΕ”, είπε ο Ρις- Μογκ στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πολυνομοσχέδιο: Μέτρα για στεγαστικό και νοικοκυριά, αναδρομικές αυξήσεις σε συντάξεις
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας σήμερα
- Τα superfoods του καλοκαιριού
- Οδήγηση: Χτυπάει «κόκκινο» η επιθετική συμπεριφορά στους δρόμους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442