Ο πρώην υπουργός αποφάσισε να το ρίξει στο αντάρτικο και μάλιστα δυναμικά. Προς το παρόν, από την ψαροταβέρνα του Πειραιά και από το «πολιτιστικό κέντρο» του Γονίδη όπου χόρεψε το «Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά».

Ομως, ο ίδιος διαδίδει, αναφέρει ο Βηματοδότης, ότι δεν θα μείνει για πολύ στα χαμηλά και θα ξαναβγεί στον αφρό. Στη Βουλή οι άσπονδοι φίλοι του έλεγαν ότι «ο Καμμένος είναι απρόβλεπτος και μόλις περάσει η περίοδος της… θλίψης για τα χαμένα μεγαλεία, θα επανακάμψει δριμύτερος».

Και αυτό ακριβώς φοβούνται, δηλαδή τι θα λέει από εδώ και πέρα και για ποιους. Ηδη ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός του είπε δύο φορές ψέματα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και έβαλε στο στόχαστρό του τον Ν. Κοτζιά και το «Πράττω».

Στην πιάτσα μάλιστα ακούγεται ότι αναζητεί λεφτά για να κάνει δυναμική προεκλογική εκστρατεία. Ισως να έχουν βάση οι φήμες ότι πουλά μεγάλο πατρικό ακίνητο που κατέχει μαζί με τη αδελφή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Εκεί, όμως, που θα γίνει χαμός είναι αν επιβεβαιωθούν άλλες φήμες που αναφέρουν ότι το ακίνητο θέλει να το αγοράσει πολύ γνωστός έμπορος όπλων αντί 27 εκατ. ευρώ. Γιατί ο εν λόγω κύριος είναι και πολύ γνωστός για τις… χριστιανικές του πεποιθήσεις.