Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος στα... άρματα

Καμμένος στα… άρματα

Στη Βουλή οι άσπονδοι φίλοι του έλεγαν ότι «ο Καμμένος είναι απρόβλεπτος και μόλις περάσει η περίοδος της… θλίψης για τα χαμένα μεγαλεία, θα επανακάμψει δριμύτερος»

Ο πρώην υπουργός αποφάσισε να το ρίξει στο αντάρτικο και μάλιστα δυναμικά. Προς το παρόν, από την ψαροταβέρνα του Πειραιά και από το «πολιτιστικό κέντρο» του Γονίδη όπου χόρεψε το «Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά».

Ομως, ο ίδιος διαδίδει, αναφέρει ο Βηματοδότης, ότι δεν θα μείνει για πολύ στα χαμηλά και θα ξαναβγεί στον αφρό. Στη Βουλή οι άσπονδοι φίλοι του έλεγαν ότι «ο Καμμένος είναι απρόβλεπτος και μόλις περάσει η περίοδος της… θλίψης για τα χαμένα μεγαλεία, θα επανακάμψει δριμύτερος».

Και αυτό ακριβώς φοβούνται, δηλαδή τι θα λέει από εδώ και πέρα και για ποιους. Ηδη ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός του είπε δύο φορές ψέματα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και έβαλε στο στόχαστρό του τον Ν. Κοτζιά και το «Πράττω».

Στην πιάτσα μάλιστα ακούγεται ότι αναζητεί λεφτά για να κάνει δυναμική προεκλογική εκστρατεία. Ισως να έχουν βάση οι φήμες ότι πουλά μεγάλο πατρικό ακίνητο που κατέχει μαζί με τη αδελφή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Εκεί, όμως, που θα γίνει χαμός είναι αν επιβεβαιωθούν άλλες φήμες που αναφέρουν ότι το ακίνητο θέλει να το αγοράσει πολύ γνωστός έμπορος όπλων αντί 27 εκατ. ευρώ. Γιατί ο εν λόγω κύριος είναι και πολύ γνωστός για τις… χριστιανικές του πεποιθήσεις.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024