Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Κίνημα Αλλαγής απαντά στον Θεοχαρόπουλο: «Εμείς δεν κάνουμε παζάρια»

Το Κίνημα Αλλαγής απαντά στον Θεοχαρόπουλο: «Εμείς δεν κάνουμε παζάρια»

Ο κ. Θεοχαρόπουλος φέρεται να είπε ότι του έγινε πρόταση να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών

«Στο χώρο της Κεντροαριστεράς κάναμε πάντοτε συνεργασίες με πολιτικό πλαίσιο και διαφάνεια κι όχι παζάρια με άλλα κόμματα» σχολίασαν κύκλοι του Κινήματος Αλλαγής για όσα ισχυρίστηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη δεύτερη παρέμβασή του στη συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοχαρόπουλος φέρεται να είπε ότι του έγινε πρόταση να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατά τη δευτερολογία του.

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και η απάντηση μου ήταν αρνητική γιατί τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σε καμία περίπτωση με πρόσκαιρα κομματικά οφέλη.

Από την άλλη, μου διαμηνύθηκε ότι αν η ΔΗΜΑΡ αποφασίσει το ΝΑΙ, θα υπάρξει διαγραφή. Είναι φανερό ότι ένα προοδευτικό δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι», σημείωσε.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024