Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά προς Τσίπρα: Θα σκίζατε τα μνημόνια και σκίσατε τη μεσαία τάξη

Γεννηματά προς Τσίπρα: Θα σκίζατε τα μνημόνια και σκίσατε τη μεσαία τάξη

«Πάρτε το απόφαση τελειώσατε, φύγετε τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ορίσει άμεσα ημερομηνία εκλογών

Σφοδρή εφ’ όλης της ύλης επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Κινήματος, Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, επαναλαμβάνοντας το αίτημά της για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

«Πάρτε το απόφαση τελειώσατε, φύγετε τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ορίσει άμεσα ημερομηνία εκλογών.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η παρούσα βουλή προλαβαίνει να ψηφίσει το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, ενώ κάλεσε τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκης μετά τις εκλογές να δεσμευτούν όποια και εάν είναι η κυβέρνηση να φέρουν ως πρώτο νομοσχέδιο στη Βουλή, αυτό που θα περιλαμβάνει διατάξεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού, της προστασίας της πρώτης κατοικίας αλλά και τη ρύθμιση των 120 δόσεων για την εξόφληση χρεών σε δημόσια ταμεία.

Από την κάλπη θα βγείτε και χαμένος και καμένος κ. Τσίπρα, είπε χαρακτηριστικά.

«Από δήθεν εκφραστής της ελπίδας αποδείχθηκε ότι εσείς ο ίδιος είστε πιο παλιό από το παλιό. Από δήθεν εκφραστής της Αριστεράς στην εξουσία αποδείχθηκε ότι σας ήταν πάρα πολύ εύκολο να γυρίσετε την πλάτη στους συντρόφους σας και να κυβερνήσετε με την ακροδεξιά. Γίνατε το βαρίδι της Αριστεράς» είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: «θα σκίζατε τα μνημόνια και σκίσατε την μεσαία τάξη».

Κατηγόρησε δε, τον πρωθυπουργό πως πέρασε τη «θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού».

Επίσης, η κ. Γεννηματά καταλόγισε στον κ. Τσίπρα πως έκανε «τη δεδηλωμένη κουρελού. Την ίδια τη βάση της Δημοκρατίας. Αν έχετε τη δεδηλωμένη κ. Τσίπρα, αν έχετε πράγματι 151 βουλευτές που σας στηρίζουν ψηφίστε και τη συμφωνία που κάνατε, τις «Πρέσπες».

«Πλειοψηφία αλά καρτ δεν υπάρχει στη δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν είναι αριθμητική, είναι ουσία» πρόσθεσε.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024