Ο Καμμένος πήγε να… κοινωνήσει πριν αποχωρήσει
Την ευλογία της Εκκλησίας φαίνεται πως ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος λίγο πριν το μεταβεί στο Μαξίμου για το κρίσιμο ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε στην Μητρόπολη για να κοινωνήσει.
Την ευλογία της Εκκλησίας φαίνεται πως ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος λίγο πριν το μεταβεί στο Μαξίμου για το κρίσιμο ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα και του ανακοινώσει την αποχώρηση του από την κυβέρνηση, βρέθηκε στην Μητρόπολη για να κοινωνήσει.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιάννης Πιτταράς, ανέβασε βίντεο στο Twitter από τη Μητρόπολη με τον Πάνο Καμμένο να μεταλαμβάνει.
Καλημέρα με έπαρση σημαίας
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Καμμένος επέλεξε ένα… διόλου τυχαίο Tweet για να ξεκινήσει τη μέρα του.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα βίντεο που δείχνει έπαρση σημαίας στο Φυλάκιο Γράμμου, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.
Περιοριζόμενος απλώς να γράψει ένα «καλημέρα», ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε το βίντεο, που δείχνει την έπαρση σημαίας υπό βροχή στο φυλάκιο.
Προφανώς με αυτή την ανάρτηση ο κ. Καμμένος προσπαθεί να στείλει κάποιο μήνυμα, μιας και το βίντεο του ΓΕΣ, που παραθέτει στην ανάρτησή του, αν και δείχνει συνθήκες κακοκαιρίας, δεν είναι σημερινό, αλλά έχει αναρτηθεί στις 6 Απριλίου 2018.
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ποιους παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο εξ αναβολής παιχνίδι
- Evangelos Marinakis: ‘Protect Our Ships and Sailors and We Will Help Reopen the Strait of Hormuz for all Our Benefit’
- Η αμφιλεγόμενη ζωή του Pablo Picasso και η «συγγνώμη» της Rosalía
- ΠΑΟΚ – Αναγέννηση Άρτας 26-18: Κυπελλούχες για όγδοη φορά οι «ασπρόμαυρες» (vid)
- Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αρνούνται την εμπλοκή στον πόλεμο στο Ιράν – Αιτία, η ερμηνεία του Τραμπ για τη συμμαχία
- Μητσοτάκης: Νέες υποσχέσεις για ενεργειακό και χωροταξικό στη βιομηχανία


