Τοντέλα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-1
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Τοντέλα και έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα του τίτλου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Τοντέλα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αποτέλεσμα που την αφήνει αρκετά πίσω στην κούρσα του τίτλου.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 76ο λεπτό με τον Ματιέ, γνωρίζοντας εν τέλει μία ακόμη ήττα, την τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα.
Στους 34 βαθμούς και την 4η θέση η Σπόρτινγκ, ενώ από την άλλη η Τοντέλα ανέβηκε στην 12η θέση με 18 βαθμούς, στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Ζελένσκι για συνάντηση ΗΠΑ – Ουκρανίας: Eναπόκειται στους εταίρους μας αν θα προχωρήσει η διπλωματία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
