Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πουλάει πάγο στους Εσκιμώους!

Πουλάει πάγο στους Εσκιμώους!

Ολα τα άλλα περισσεύουν και αυτό ο Πιτίνο το γνωρίζει καλά και προσδοκά να το καταφέρνει επί μονίμου βάσεως, ώστε να θεραπεύσει τις αρρώστιες του Παναθηναϊκού και να αναχαιτίσει την εξάπλωση του καρκίνου, όπως είπε εμφατικά ο ίδιος

Εβλεπα τον Ρικ Πιτίνο να δίνει ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το… ξεμπούκωμα που κατέληξε στην περιφανή νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον άκουσα κιόλας να ανακατεύει στην ίδια πρόταση τον Μπιλ Ράσελ, τον Πολ Πιρς, τον Λούκα Λεκαβίτσιους και τον Μαρκ Χάμιλ (που υποδύθηκε τον Luke Skywalker στην ταινία «O Πόλεμος των Αστρων») και επιβεβαίωσα το προφανές…

Ο μπαγάσας είναι τόσο χαρισματικός (και) στον λόγο του, ώστε μπορεί να πουλήσει πάγο ακόμη και στους Εσκιμώους της Αλάσκας: και μάλιστα όχι μπιρ παρά, αλλά σε εξωφρενική τιμή!

Το «χει ο Πιτίνο. Το «χει όπως και το αντίπαλον δέος της ερχόμενης Παρασκευής, ο Ντέιβιντ Μπλατ: έχουν το προπονητικό και συνάμα το επικοινωνιακό χάρισμα, ώστε εάν μπορούσαν να ξεπεράσουν τις υφιστάμενες αγκυλώσεις και τις ανίατες παθογένειες της κόντρας των Αιωνίων και παρακάθονταν σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου, το θέαμα και το ακρόαμα θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα!

Βεβαίως οι λεγάμενοι δεν πληρώνονται για να μιλούν ωραία και να επιδίδονται στην κάθε λογής περφορμάντσια στις συνεντεύξεις, αλλά για να προπονούν καλά, να κοουτσάρουν σωστά και να νικούν τακτικά!

Ολα τα άλλα περισσεύουν και αυτό ο Πιτίνο το γνωρίζει καλά και προσδοκά να το καταφέρνει επί μονίμου βάσεως, ώστε να θεραπεύσει τις αρρώστιες του Παναθηναϊκού και να αναχαιτίσει την εξάπλωση του καρκίνου, όπως είπε εμφατικά ο ίδιος.

Το δείγμα γραφής της Παρασκευής εκτός από απολύτως επιτυχημένο υπήρξε επίσης ελκυστικό, ενίοτε φαντασμαγορικό και πολλά υποσχόμενο, αλλά πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις ενυπάρχει ένας κίνδυνος: η κύηση να αποδειχθεί… ανεμογκάστρι!

Το υπονόησε εμμέσως πλην σαφώς και ο ίδιος ο «Fabulous Rick», αποκαλύπτοντας ότι τσίγκλησε τους παίκτες του, βάζοντάς τους σε καθεστώς συμβολαίου της μιας ημέρας… Οταν αυτό το συμβόλαιο γίνει μακρόπνοο και γκαραντί, τότε ο μεν Παναθηναϊκός θα έχει θεραπευθεί, ο δε Πιτίνο θα αρχίσει να πουλάει πάγο στη Σαχάρα!

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024