Τίμησε τον 100αρη Αραούχο η Λας Πάλμας
Η Λας Πάλμας βράβευσε τον Σέρχιο Αραούχο για την προσφορά του στην ομάδα με αφορμή τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε ο Αργεντινός στο παιχνίδι με την Τενερίφη
Τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα της Λας Πάλμας συμπλήρωσε ο Σέρχιο Αραούχο στο εντός έδρας 1-1 με την Τενερίφη(16/12) και η ομάδα των Κανάριων Νήσων έσπευσε να βραβεύσει τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ.
Ο πρόεδρος, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, που έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στον Αργεντινό, τού χάρισε μια φανέλα με τον αριθμό «100» στην πλάτη σε ειδική εκδήλωση.
Ο Αραούχο μετράει 11 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας στην Ισπανία επιτυγχάνοντας κόντρα στην Τενερίφη και το τρίτο του γκολ υπό την καθοδήγηση πλέον του Πάκο Ερέρα (του πρώην προπονητή του Αρη).
Στις 100 εμφανίσεις του με τη Λας Πάλμας έχει πετύχει συνολικά 34 τέρματα, ενώ μετράει και 16 ασίστ.
- Αγρότες: Διάλογος με Μητσοτάκη αλλά χωρίς ορίζοντα πρόσθετων μέτρων – Το Σάββατο αποφασίζουν για τις κόκκινες γραμμές
- Πατήσια: Στο νοσοκομείο μαθήτρια που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω της πινακίδα φαρμακείου
- Πώς η Ευρώπη μπορεί να βρει τη δύναμή της το 2026 απέναντι στον Τραμπ
- Η μακρά ιστορία των επιχειρήσεων των ΗΠΑ για αλλαγή καθεστώτος
- O ατίθασος 32χρονος Βρετανός που ράβει σχεδιαστές μόδας και χρηματιστές της NY μοιάζει με ήρωα ταινίας του Γκάι Ρίτσι
- Θησαυρός κάτω από τον πάγο – Γιατί ο Τραμπ θα δυσκολευτεί να φτάσει τον ορυκτό πλούτο της Γροιλανδίας


