
Στρασβούργο: Υπέκυψε κι άλλο θύμα του μακελάρη – Στους πέντε οι νεκροί
Υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα της επίθεσης στο Στρασβούργο
Υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα της επίθεσης στο Στρασβούργο, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού και οι τοπικές αρχές.
«Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μάς άφησε. Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε» έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που καταγόταν από το Κατοβίτσε της Πολωνίας.
Νωρίτερα, οι γαλλικές αρχές άφησαν ελεύθερα τέσσερα μέλη της οικογένειας του δράστη της επίθεσης, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού. Ωστόσο οι αρχές αποφάσισαν να συνεχιστεί η προσωρινή κράτηση τριών άλλων μελών του κοντινού του περιβάλλοντος, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.
«Η προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του Σερίφ Σεκάτ ήρθη απουσία μέχρι στιγμής στοιχείων που να τα ενοχοποιούν» διευκρίνισε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τους γονείς του και δύο από τους αδελφούς του, ορισμένοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν μόνοι τους στις αρχές.
- Σχοινάς: Στόχος μας η συνολική αναδιάταξη του πρωτογενούς τομέα – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο ΥΑΑΤ
- Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο Ρέθυμνο
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
- Αυτοί οι έξι Βέλγοι το 1986 καθόρισαν τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε σήμερα
- «Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του λέξη» – Η σύγκρουση δύο προγνωστικών μοντέλων




