Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 Cabrio 2019: Σε ανοιχτή τροχιά

Porsche 911 Cabrio 2019: Σε ανοιχτή τροχιά

Μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς της 911, η Porsche ετοιμάζει την ανοιχτή εκδοχή της η οποία παραδοσιακά θα αξιοποιήσει μια υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, επωφελούμενη από τις ίδιες βελτιώσεις που εισήγαγε η 992 στο λεξιλόγιο του εμβληματικού sportscar.

Φωτογραφίες: Automedia

Έχοντας ήδη παρουσιάσει την νέα όγδοη γενιά της 911 τον προηγούμενο μήνα από την έκθεση του Los Angeles, η Porsche ετοιμάζει την επόμενη άφιξη για την γκάμα του εμβληματικού sportscar το οποίο εντοπίστηκε στην cabrio έκδοσή του σε δοκιμές εξέλιξης.

Eκτός από την παρουσία της υφασμάτινης αναδιπλούμενης οροφής, και ορισμένα τμήματα καμουφλάζ που φιλοδοξούν, αδόξως, να κρύψουν την ταυτότητα της έκδοσης που δεν είναι άλλη από την 911 Carrera S, τα υπόλοιπα στοιχεία του γερμανικού sportscar είναι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς με δεδομένη την πρόσφατη αποκάλυψη της coupe έκδοσης.

Στην αθέατη πλευρά της, θα βρεθεί ο ίδιος εξακύλινδρος, επίπεδος κινητήρας των 3,0 λίτρων ο οποίος στην αναβαθμισμένη αυτή εκδοχή του αποδίδει 450 ίππους και 530 Nm ροπής.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, αναμένεται να είναι ανάλογες, αυτές της coupe έκδοσης η οποία υπόσχεται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 306 χλμ./ώρα στην έκδοση, Ωστόσο με δεδομένο το μεγαλύτερο βάρος της κατασκευής που προϋποτίθεται από την ενίσχυση του πλαισίου, τα αντίστοιχα μεγέθη της cabrio θα είναι κατά τι βραδύτερη στη διαδικασία επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα.

Αν και επί του παρόντος η Porsche δεν έχει ανακοινώσει επισήμως χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα της 911 Cabrio, πιθανότατα αυτή θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024