Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Renault Espace 2019: Ανανέωση με περισσότερη τεχνολογία

Renault Espace 2019: Ανανέωση με περισσότερη τεχνολογία

Το εμβληματικό MPV της Renault ετοιμάζεται για μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων που θα ενισχύσουν περαιτέρω τον τεχνολογικό του εξοπλισμό αλλά και τη δεδομένη εργονομία του.

Φωτογραφίες: Automedia

Το Espace αποτελεί την εγνωσμένου κύρους εναλλακτική στην «τέλεια καταιγίδα» των SUV που «πλήττει» τα τελευταία χρόνια την αγορά αυτοκινήτου και, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι καμουφλαρισμένες εικόνες του, η Renault προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του σε μια απόπειρα να ενισχύσει τεχνολογικά το επιχείρημα του γαλλικού MPV, έναντι του πολυδιάστατου ανταγωνισμού.

Πλην των εθιμοτυπικών αλλαγών στη σχεδίαση, οι οποίες εστιάζουν στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα γραφικά για τα φωτιστικά σώματα, η ανανεωμένη εκδοχή του Espace αναμένεται να δώσει έμφαση στην αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού.

Το Espace θα διαθέτει ένα νέο σύστημα infotainment με βελτιωμένο interface και περισσότερες λειτουργίες οι οποίες θα εγγυώνται μια διασυνδεδεμένη εμπειρία και ευκολότερη χρήση. Τις αλλαγές στο εσωτερικό αναμένεται να συμπληρώσουν νέες επιλογές για τις επενδύσεις καθώς και ο ανασχεδιασμός στοχευμένων στοιχείων και προσθηκών που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το δίπτυχο ευρυχωρίας-πρακτικότητας.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, ο turbo κινητήρας των 1,8 λίτρων, ισχύος 225 ίππων ο οποίος εντάχθηκε στην γκάμα του Espace από το καλοκαίρι του 2017 θα εξακολουθήσει να υφίσταται στην γκάμα ενώ το ίδιο θα ισχύσει για τον diesel των 200 ίππων.

Η πρεμιέρα του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024