Ένα “BHMAGAZINO”, το οποίο μοιάζει με εντυπωσιακό, χρυσό και κόκκινο γιορτινό δώρο. Αυτά άλλωστε δεν είναι τα χρώματα της γιορτής; Φωτεινά, αισιόδοξα, εκρηκτικά, γεμάτα λάμψη και real glamour.

Το “BHMAGAZINO”, μέσα στο «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», αποτελεί μια όμορφη έκπληξη για τους αναγνώστες μας. Το εμβληματικό περιοδικό κυκλοφορεί για αυτή την Κυριακή, με 100 σελίδες. Στο εξώφυλλο ο διάσημος ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από το Αμερικανικό περιοδικό “PEOPLE”, ως ο πιο sexy άνδρας στον πλανήτη. Γοητευτικός, ταλαντούχος, καλογυμνασμένος, λάτρης της ταχύτητας, με φοβερό χιούμορ, αλλά και διανοούμενος. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι έχει ερμηνεύσει εξαιρετικά δύσκολους ρόλους στο σινεμά. Οι φήμες από το Χόλυγουντ αναφέρουν, ότι οι παραγωγοί ταινιών με πρωταγωνιστή τον Πράκτορα 007, σύντομα θα ανακοινώσουν ότι ο Έλμπα θα αναλάβει τον πολυπόθητο ρόλο, μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ. Διαβάστε το “BHMAGAZINO” αυτή την Κυριακή.

 

Λαμπερές επιλογές, ωραίοι άνθρωποι, μαγευτικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί, δώρα αλλά και άκρως ενδιαφέροντα δημοσιογραφικά θέματα, γύρω από ισχυρά επιχειρηματικά ονόματα, τέχνη, αθλητισμό. Με ένα ιδιαίτερο «τρόπο» παρουσίασης. Σίγουρα πρόκειται για ένα τεύχος διαφορετικό, που αξίζει να το διαβάσετε…