Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το BHMAgazino με τον Ίντρις Έλμπα στο εξώφυλλο, είναι μια έκδοση που τα … σπάει

Το BHMAgazino με τον Ίντρις Έλμπα στο εξώφυλλο, είναι μια έκδοση που τα … σπάει

Ένα εντυπωσιακό, χρυσό και κόκκινο γιορτινό δώρο!

Ένα “BHMAGAZINO”, το οποίο μοιάζει με εντυπωσιακό, χρυσό και κόκκινο γιορτινό δώρο. Αυτά άλλωστε δεν είναι τα χρώματα της γιορτής; Φωτεινά, αισιόδοξα, εκρηκτικά, γεμάτα λάμψη και real glamour.

Το “BHMAGAZINO”, μέσα στο «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», αποτελεί μια όμορφη έκπληξη για τους αναγνώστες μας. Το εμβληματικό περιοδικό κυκλοφορεί για αυτή την Κυριακή, με 100 σελίδες. Στο εξώφυλλο ο διάσημος ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από το Αμερικανικό περιοδικό “PEOPLE”, ως ο πιο sexy άνδρας στον πλανήτη. Γοητευτικός, ταλαντούχος, καλογυμνασμένος, λάτρης της ταχύτητας, με φοβερό χιούμορ, αλλά και διανοούμενος. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι έχει ερμηνεύσει εξαιρετικά δύσκολους ρόλους στο σινεμά. Οι φήμες από το Χόλυγουντ αναφέρουν, ότι οι παραγωγοί ταινιών με πρωταγωνιστή τον Πράκτορα 007, σύντομα θα ανακοινώσουν ότι ο Έλμπα θα αναλάβει τον πολυπόθητο ρόλο, μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ. Διαβάστε το “BHMAGAZINO” αυτή την Κυριακή.

Λαμπερές επιλογές, ωραίοι άνθρωποι, μαγευτικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί, δώρα αλλά και άκρως ενδιαφέροντα δημοσιογραφικά θέματα, γύρω από ισχυρά επιχειρηματικά ονόματα, τέχνη, αθλητισμό. Με ένα ιδιαίτερο «τρόπο» παρουσίασης. Σίγουρα πρόκειται για ένα τεύχος διαφορετικό, που αξίζει να το διαβάσετε…

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024