Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μόντσι της Ρόμα ταξιδεύει στη Λιέγη για χάρη (και) του Τσίμιροτ

Ο Μόντσι της Ρόμα ταξιδεύει στη Λιέγη για χάρη (και) του Τσίμιροτ

Ο πασίγνωστος τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, θα παρευρεθεί στο επερχόμενο παιχνίδι της Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να παρακολουθήσει (και) τον Γκόικο Τσίμιροτ για χάρη των Τζιαλορόσι.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, ο πασίγνωστος Μόντσι, θα ταξιδέψει στο Βέλγιο προκειμένου να παρακολουθήσει δύο ποδοσφαιριστές της Σταντάρ Λιέγης, στο ματς με τη Σιντ-Τρούιντεν το προσεχές Σάββατο (08/12, 21:30). Ο λόγος για τον 22χρονο και άκρως ταλαντούχο μέσο, Ραζβάν Μαρίν, και τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής έκδοσης της ιστοσελίδας Goal.

Πρωταρχικός στόχος των Τζιαλορόσι είναι ο Μαρίν. Πρόκειται για σαφώς πιο ακριβή περίπτωση, αλλά και μία που υπό συνθήκες δύναται να υπολογίζεται και ως βασική λύση από τον προπονητή της ιταλικής ομάδας, Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο. Όσο για τον 26χρονο Βόσνιο, κατά πάσα πιθανότατα οι Ρωμαίοι τον βλέπουν ως εναλλακτική λύση, εφόσον δηλαδή ναυαγήσει η υπόθεση του Μάριν.

Ο Τσίμιροτ μεταγράφηκε από τον ΠΑΟΚ στη βελγική ομάδα τον Ιανουάριο του 2018 έναντι 2.500.000 ευρώ και υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αναδείχθηκε στην πρώτη ομάδα της βοσνιακής Σαράγεβο, ενώ με τον Δικέφαλο του Βορρά πρόλαβε να μετρήσει 98 εμφανίσεις και 2 γκολ σε δυόμιση χρόνια. Στη Σταντάρ έχει καταγράψει 40 συμμετοχές και 1 γκολ, έχοντας πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Στη Ρόμα ανήκει ήδη ο πρώην τερματοφύλακας των Ασπρόμαυρων, Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος μάλιστα είχε συνυπάρξει με τον Τσίμιροτ στην ομάδας της Θεσσαλονίκης ολόκληρη τη σεζόν 2015-2016.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024