Νέο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση προκαλεί η δήλωση του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη σχετικά με το «Μακεδονικό» καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να στηρίξουν πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης όταν έλθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 με τις οποίες ζητούσε την αναπομπή της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ,
ο κ. Σγουρίδης επανήλθε στο θέμα σημειώνοντας: «Φυσικά και θα δίναμε τις 151 ψήφους αν είναι να μην περάσει η συμφωνία».
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Σγουρίδης τόνισε ωστόσο ότι η κυβέρνηση «μπορεί να παραμείνει στην εξουσία ακόμη και με 120 βουλευτές».
Για το αν θα παραμείνουν οι ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση αν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Σγουρίδης δήλωσε «ότι θα αποφασίσουν τα όργανα».
Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ σε περίπτωση που η συμφωνία των Πρεσπών οδεύσει προς την Βουλή είχε αφήσει και ο εκπρόσωπος του κυβερνητικού εταίρου, Θεόδωρος Τοσουνίδης τον Οκτώβριο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους κόλπους του κόμματος.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.