Κρεμμυδόσουπα
Σερβίρετε τη σούπα με μια ζεστή φέτα ψωμί στο κέντρο της
Υλικά για 6 μερίδες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές αλεύρι
2 λίτρα γάλα (2% λιπαρά)
Αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύετε και σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμα. Βάζετε αλάτι και προσθέτετε το γάλα ζεστό. Βράζετε για 20-30 λεπτά και, αν θέλετε, περνάτε τη σούπα από το μπλέντερ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις