Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζακ και οι κακόψυχοι

Ο Ζακ και οι κακόψυχοι

Θα είμαστε εδώ για να αποδοθεί σήμερα δικαιοσύνη και να δικαιωθεί αύριο η μνήμη του Ζαχαρία Κωστόπουλου. Οι υπόλοιποι ξίδι και να "ναι και μπαλσάμικο.

Βγήκαν, που λες, οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου, ε, ούτε μία ουσία να μην έχει πάρει αυτό το παιδί; Μα ούτε μία, έτσι για τα μάτια του κόσμου και για να δικαιώσει τους σκατόψυχους; Τι πράγματα είναι αυτά, ρε συ Ζακ, μισές δουλειές κάνουμε εδώ πέρα. Σε είπανε ληστή, δεν λήστεψες. Σε είπανε μαχαιροβγάλτη, μαχαίρι δεν είχες. Σε είπανε πρεζόνι, βγήκες καθαρός, τι αηδίες είναι αυτές;
Γιατί τα ακούσαμε κι εμείς για σένα. μη νομίζεις. Ολοι όσοι από την πρώτη στιγμή πήραμε θέση, δεν το κάναμε αυτό επειδή πιστέψαμε στην αθωότητά σου. Το κάναμε επειδή ήσουν γκέι. Ακτιβιστής. Φίρμα. Γενικώς το κάναμε για τα ωραία σου τα μάτια κι όχι επειδή βρήκες έναν μαρτυρικό θάνατο μπροστά στα μάτια των αμέτοχων μαρτύρων.
«Ναι, αλλά για τον Τάδε που σκότωσαν δεν λέτε τίποτα».
Αγάπες μου, μην είστε τόσο ανόητες – κι αν είστε, μη μας το δείχνετε συνέχεια, λυπηθείτε μας. Για τον Τάδε που σκότωσαν δεν λέμε τίποτα για τον απλούστατο λόγο πως η τραγωδία του δεν αμφισβητείται από κανέναν: όλοι συμφωνούμε κι όλοι ζητούμε την τιμωρία των ενόχων. Αντίθετα, ο θάνατος του Ζακ θεωρήθηκε «αμφιλεγόμενος» και δίχασε την κοινή γνώμη: ο αιμοσταγής ληστής που μπήκε με κουμπούρια και χατζάρες να ληστέψει τα βαφτιστικά τα σταυρουδάκια, το κτήνος.
Λοιπόν. Οπως πρώτο έγραψε το propaganda.gr:
 «Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, στην ειδική αναζήτηση ναρκωτικών τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (οπιούχα, κοκαινη/μεταβολίτες, αμφεταμίνες/μεταμφεταμίνες, βενζοδιαπεζίτες, μεθαδόνη/μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία».
 
Σε αυτές τις περιπτώσεις την αλήθεια δεν τη λένε οι άνθρωποι, τη λέει η επιστήμη. Της οποίας επιστήμης à propos κανένας Ζακ δεν είναι της γούνας της μανίκι. Κι αυτή η αλήθεια που αποδείχτηκε,ήταν η αλήθεια που κάποιοι πιστεύαμε από την πρώτη μέρα.
Γι» αυτό κι εμείς θα είμαστε εδώ, τσιμπούρια, κολλιτσίδες. Θα είμαστε εδώ για να αποδοθεί σήμερα δικαιοσύνη και να δικαιωθεί αύριο η μνήμη του Ζαχαρία Κωστόπουλου.
Οι υπόλοιποι ξίδι και να «ναι και μπαλσάμικο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024