Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Μητσοτάκη - Στουρνάρα για τα «κόκκινα» δάνεια

Συνάντηση Μητσοτάκη – Στουρνάρα για τα «κόκκινα» δάνεια

Πηγές από την Πειραιώς αναφέρουν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την τελική της εισήγηση για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και η ΝΔ θα τοποθετηθεί τότε αναλυτικά επί της συγκεκριμένης πρότασης

Τα «κόκκινα» δάνεια ήταν το κύριο θέμα συζήτησης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας και ο διευθυντής του γραφείου του Στέλιος Πέτσας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τη ρευστότητα των τραπεζών ως «αναγκαία προτεραιότητα για την ανάκαμψη της οικονομίας», αλλά τόνισε επίσης ότι «χρειάζεται μια τολμηρή αλλά δίκαιη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων για την πραγματική ελάφρυνση των νοικοκυριών και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την τελική της εισήγηση για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και η ΝΔ θα τοποθετηθεί τότε αναλυτικά επί της συγκεκριμένης πρότασης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024