Ένα παγκάκι μόνο για μητέρες
Το στούντιο σχεδιασμού «52hours» της Πράγας έχει δημιουργήσει έναν πάγκο θηλασμού για χρήση σε δημόσιους χώρους
Το στούντιο σχεδιασμού «52hours» της Πράγας έχει δημιουργήσει έναν πάγκο θηλασμού για χρήση σε δημόσιους χώρους, για να προσφέρει άνεση και ιδιωτικότητα στις μητέρες όταν θηλάζουν τα μωρά τους.
Ο πάγκος, που ονομάζεται Heer, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στις μητέρες και τα μωρά μια «μικρή όαση ειρήνης» σε δημόσιους χώρους όπου μπορούν να ξεκουραστούν, να τρέφονται με το παιδί τους ή απλά να απομονώνονται από τα αδιάκριτα αστικά περιβάλλοντα.
Η Ivana Preiss και ο Filip Vasic, οι σχεδιαστές, ήθελαν να παρέχουν ένα παγκάκι που θα συνδύαζε την άνεση και τη διακριτικότητα για τις μητέρες που θέλουν να θηλάσουν στο κοινό. Το προϊόν θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες των μητέρων και των μωρών καθώς θα προκαλούσε «συχνά ανταγωνιστικούς πολιτιστικούς κανόνες.»
- Λιακούλη: Η κυβέρνηση απέκρυψε επιστολή- κόλαφο της ΕΕ για την ευλογιά, που χαρακτηρίζει «υποχρεωτικό τον εμβολιασμό» – Ζητώ την παρέμβαση της Εισαγγελίας
- Λεβαδειακός – Κηφισιά 2-0: Ιστορική και πανάξια πρόκριση του Λεβαδειακού
- Λόρα εξαφάνιση: Στην περιοχή του Ζωγράφου επικεντρώνονται η έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της 16χρονης
- Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σε ενεχυροδανειστήριο – Άρπαξαν τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό
- LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ
- Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας – Η ιστορία αγάπης 40 ετών της Ρέιτσελ Γουόρντ με τον συμπρωταγωνιστή της

