Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA Soul 2019: Σε νέες περιπέτειες

KIA Soul 2019: Σε νέες περιπέτειες

Η νέα γενιά του Soul δίνει το πρώτο, teaser δείγμα γραφής του, εν όψει της πρεμιέρας της στην έκθεση του Los Angeles από όπου θα παρουσιάσει τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα τόσο σχεδιαστικά όσο και επί της ουσίας καθώς στις επιλογές του θα συμπεριληφθεί η τετρακίνηση. Εξίσου δεδομένη η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Η κορεατική φίρμα κηρύσσει την άτυπη διαδικασία αντίστροφης μέτρησης με teasers, εν όψει της πρεμιέρας του νέου Soul στην προσεχή έκθεση του Los Angeles στις 28 Νοεμβρίου.

Το πρώτο δείγμα γραφής της νέας γενιάς του κορεατικού μοντέλου μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο όπως είναι ήδη γνωστό, το νέο Soul θα διατηρήσει τις γνώριμες αναλογίες και τον ιδιαίτερο σχεδιαστικό χαρακτήρα που το καθιέρωσε, προσφέροντας απαράμιλλη πρακτικότητα σε compact διαστάσεις, διανθισμένη με πιο περιπετειώδη αισθητικά -και όχι μόνο- χαρακτηριστικά.

Σε αντίθεση με το γνώριμο σχεδιαστικό ύφος του, τα υπόλοιπα στοιχεία του Soul θα σημαντικά διαφορετικά καθώς η νέα γενιά του μοντέλου θα έχει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική και συγκεκριμένα, την πλατφόρμα όπου βασίζονται τα KIA Stonic και Hyundai Kona.

Εκτός από τις βελτιώσεις που θα σημάνει αυτό τόσο σε επίπεδο διάταξης όσο και οδικών χαρακτηριστικών, συνεπάγεται επίσης ότι το Soul αναμένεται να συμπεριλάβει στις διαθέσιμες επιλογές του τετρακίνηση, η οποία σε συνδυασμό με περιπετειώδους ύφους σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, θα δώσει μια νέα διάσταση στην χαριτωμένη του υπόσταση, διευρύνοντας παράλληλα το κοινό του.

Εκτός από την τετρακίνηση, το Soul αναμένεται να συμπεριλάβει στις επιλογές του και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση η οποία θα υπακούσει στις ίδιες προδιαγραφές με την κορυφαία αντίστοιχη έκδοση του Hyundai Κona.

Έτσι, η ηλεκτροκίνητη έκδοση του Soul αναμένεται να αξιοποιήσει μπαταρίες ιόντων λιθίου 64kWh οι οποίες αναμένεται να εξασφαλίζουν αυτονομία που θα ξεπερνά τα 480 χλμ. ενώ η ισχύς του ηλεκτρικού μοτέρ με το οποίο θα εφοδιάζεται θα κινηθεί στην περιοχή των 200 ίππων.

Σε ό,τι αφορά τις συμβατικές εκδόσεις του, στην αμερικανική εκδοχή του η οποία θα παρουσιαστεί στο Los Angeles, τον πρώτο λόγο αναμένεται να έχουν κινητήρες βενζίνης με χωρητικότητα 1,6 και 2,0 λίτρων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024