Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS7 Sportback 2019: Επτάσφαιρο

Audi RS7 Sportback 2019: Επτάσφαιρο

H κορυφαία έκδοση του 7αριού της Audi, δίνει το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό και μια ιδέα των πληθωρικών χαρακτηριστικών του με κυρίαρχη την μεγαλύτερη από ποτέ ισχύ.

Φωτογραφίες: Αutomedia

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την κορυφαία έκφραση του νέου A7 Sportback, RS7 σε γερμανικό έδαφος, αποτυπώνοντας την καλλίγραμμη όσο και επιβλητική σιλουέτα του γερμανικού μοντέλου με τις επιδόσεις υπεραυτοκινήτου, καθώς διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης εν όψει της πρεμιέρας του η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Παρά το γεγονός ότι οι αναλογίες και η χαρακτηριστική σχεδίαση, το ιδιαίτερο αυτό μείγμα μεταξύ κομψότητας και πρακτικότητας, δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την ταυτότητα του μοντέλου, το «πυκνό» καμουφλάζ δεν καθιστά ευδιάκριτα με την πρώτη ματιά τα χαρακτηριστικά στοιχεία που το ταυτοποιούν ως την κορυφαία έκδοση της γκάμας.

Παρ΄όλα αυτά, μια προσεκτική παρατήρηση, αποκαλύπτει ότι το RS7 διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, κυψελοειδή γρίλια, μια σειρά από τροποποιήσεις που άπτονται της αεροδυναμικής βελτίωσης ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τα οποία αναμένεται να ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό και οι διογκωμένοι θόλοι οι οποίοι θα φιλοξενούν μεγαλύτερους τροχούς, 20-21 ιντσών.

Ανεξαρτήτως των εξωτερικών διαφοροποιήσεων που θα αναλάβουν να το κάνουν αναγνωρίσιμο ως RS, και σε ό,τι αφορά το κρίσιμο στοιχείο του κινητήριου συνόλου, η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι το RS7 θα επωφεληθεί από ένα νέο, διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 4,0 λίτρων ο οποίος θα βρεθεί, και στις τάξεις της νέας Bentley Continental GT.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας, αναμένεται, στην περίπτωση του RS7 να προσφέρει ισχύ έως και 650 ίππων με δεδομένο και ότι η μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, προσφέρει 560 ή 605 ίππους με το Performance Package.

Παράλληλα με τον παραπάνω κινητήρα, δεν αποκλείεται το RS7 να αξιοποιήσει και κάποιου είδους ηλεκτρικής επικούρησης. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Audi ενδέχεται να επιλέξει την λύση ενός υβριδικού συνόλου για την κορυφαία εκδοχή του RS7 Performance Package και συγκεκριμένα αυτού που εφοδιάζει την Porsche Panamera Turbo S-E-Hybrid το οποίο συνδυάζει κινητήρα βενζίνης 550 ίππων επικουρούμενο από ηλεκτρικό μοτέρ 150 ίππων.

Σε κάθε περίπτωση δεδομένη για όλες τις εκδόσεις του RS7 θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του συστήματος τετρακίνησης quattro σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων S-Tronic.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024