Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τετράθυρες προοπτικές για το Audi TT

Τετράθυρες προοπτικές για το Audi TT

Η γερμανική φίρμα φέρεται να έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την πρόσθηκη μιας τετράθυρης coupe έκδοσης στην γκάμα του TT.

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια, η Audi παρουσίασε στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι ένα πρωτότυπο μοντέλο, ονόματι TT Sportback και το οποίο αποτελούσε ουσιαστικά μια πρακτικότερη τετράθυρη και τετραθέσια παραλλαγή του TT, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα περάσει τελικά την παραγωγή με το status του τετράθυρου coupe.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου βρετανικού περιοδικού AutoExpress, σταδιακά οι τετράθυρες εκδόσεις θα αντικαταστήσουν σταδιακά πλήρως τις μέχρι σήμερα γνωστές αμιγώς coupe εκδόσεις του γερμανικού μοντέλου.

Αν και μένει να αποδειχθεί κατά ποσό αυτό το σενάριο ευσταθεί, η προσθήκη μιας τετράθυρης coupe έκδοσης στην γκάμα του TT θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Εξίσου δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται, ότι η νέα έκδοση αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά περίπου 12,0 εκατοστά, ενώ το συνολικό μήκος της, αναμένεται επίσης να αυξηθεί κατά 29,0 εκατοστά και το πλάτος κατά 6,0 εκατοστά, δημιουργώντας έτσι τον χώρο για τις δύο επιπλέον πόρτες, αλλά και τις προϋποθέσεις για μια άνετη φιλοξενία στο πίσω κάθισμα.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, το τετράθυρο TT αναμένεται να έχει ως αφετηρία μια μετεξέλιξη της αρχιτεκτονικής τoυ ομίλου VW, ΜQB και να διατεθεί με ένα πλήθος επιλογών κινητήρων βενζίνης, diesel αλλά και σύνολα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024