Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Audi διοργανώνει το «Audi on Tour», ένα ιδιότυπο road trip στην ελληνική επικράτεια που δίνει την ευκαιρία σε όλους όσοι το επιθυμούν, να οδηγήσουν οκτώ νέα μοντέλα της.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν η νέα δεύτερη κατά σειρά γενιά του Audi Q3 καθώς και το A1 για τα οποία προσφάτως άνοιξαν οι παραγγελίες στην ελληνική αγορά εξ ου και τα προς δοκιμή μοντέλα που θα συμμετάσχουν είναι με γερμανικές πινακίδες, ενώ το παρών θα δώσουν επίσης, όντας διαθέσιμα για δοκιμή τα νέα Q8, Α7 και Α6, καθώς και τρία μοντέλα επιδόσεων, τα RS3, SQ5 και R8.

Η εκκίνηση της διοργάνωσης δίνεται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα και μετά από τέσσερις σταθμούς στην Αττική σε ισάριθμες εκθέσεις της Audi, η διοργάνωση θα επισκεφθεί 12 ακόμα πόλεις σε όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στα μέσα Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, σε ό,τι αφορά την χαρτογράφηση και το χρονοδιάγραμμα της διαδρομής που θα ακολουθήσει το Audi On Tour, με εκκίνηση την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου από την Αθήνα, όπου και μέχρι τις 17 θα περάσει από 4 διαφορετικές εκθέσεις, το Audi on Tour θα επισκεφθεί τη Χαλκίδα στις 19, τη Λάρισα στις 20, την Κοζάνη στις 21, την Καρδίτσα στις 22, με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 24 και παραμονή μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου. Ακολουθούν οι Σέρρες στις 26, Ιωάννινα στις 28, Αγρίνιο στις 29 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, το Audi on Tour μεταφέρεται πιο νότια, με πρώτο σταθμό την Τρίπολη στις 3 Δεκεμβρίου, Πάτρα στις 4, Ρόδο στις 7, για να ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 12 Δεκεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Audi on Tour και τις εκθέσεις οι οποίες θα αποτελέσουν το επίκεντρο της διοργάνωσης ανά την Ελλάδα, μπορούν να επισκεφτούν το www.audiontour.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας