Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Hilux GR Sport: Στους ρυθμούς της Gazoo Racing

Toyota Hilux GR Sport: Στους ρυθμούς της Gazoo Racing

Η Gazoo Racing καταπιάνεται με το δημοφιλές ιαπωνικό pickup -και για πρώτη φορά με pickup- προκειμένου να συστήσει τις αρετές της ως βελτιωτικού οίκου στις αγορές της Λατινικής Αμερικής.

H έκθεση που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, εκτός από το πλήθος τετράτροχων που προορίζονται για την διόλου ευκαταφρόνητη σε μέγεθος αγορά της Λατινικής Αμερικής, έχει να επιδείξει και ορισμένα διεθνούς ενδιαφέροντος πρωτότυπα και μη, μεταξύ των οποίων πρώτο pickup της Toyota που φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing.

Πρόκειται για μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής η οποία θα κατασκευαστεί σε 420 μονάδες και επί της ουσίας αναλαμβάνει να συστήσει την Gazoo Racing στην Λατινική Αμερική.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του ιαπωνικού pickup που διατίθενται στην τοπική αγορά, έτσι και το Hilux GR Sport εφοδιάζεται με diesel μοτέρ 2,8 λίτρων με απόδοση 177 ίππους και 450 Nm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης και μπλοκέ διαφορικό.

Οι παρεμβάσεις της Gazoo Racing εντοπίζονται στην ανάρτηση η οποία αποτελεί μια βελτιωμένη εκδοχή της διάταξης του ιαπωνικού pickup η οποία σύμφωνα με τις συστάσεις, το καθιστά ακόμα ικανότερο εκτός της πεπατημένης.

Παράλληλα, η Gazoo Racing έχει –προφανώς- επιμεληθεί και την εξωτερική εμφάνισή της ειδικής έκδοσης, εφοδιάζοντας το με μαύρη κυψελοειδή γρίλια, ίδιου χρώματος καπό και ματ προφυαλκτήρες, κόκκινο περίγραμμα για τους προβολείς ομίχλη, τροχούς 17 ιντσών, μαύρα μαρσπιέ με λεπτομέρειες αλουμινίου και φυσικά τα χρώματα του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου στα φτερά και στο πίσω τμήμα.

Στο εσωτερικό εκτός από τον επιπλέον εξοπλισμό της κορυφαίας έκδοσης, η Gazoo Racing έχει φροντίσει να δώσει το στίγμα της μέσω των αντίστοιχων λογότυπων στα προσκέφαλα των καθισμάτων και στο διακόπτη εκκίνησης καθώς και στις δερμάτινες μαύρες επενδύσεις με τις κόκκινες ραφές.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024