Toyota Hilux GR Sport: Στους ρυθμούς της Gazoo Racing
Η Gazoo Racing καταπιάνεται με το δημοφιλές ιαπωνικό pickup -και για πρώτη φορά με pickup- προκειμένου να συστήσει τις αρετές της ως βελτιωτικού οίκου στις αγορές της Λατινικής Αμερικής.
H έκθεση που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, εκτός από το πλήθος τετράτροχων που προορίζονται για την διόλου ευκαταφρόνητη σε μέγεθος αγορά της Λατινικής Αμερικής, έχει να επιδείξει και ορισμένα διεθνούς ενδιαφέροντος πρωτότυπα και μη, μεταξύ των οποίων πρώτο pickup της Toyota που φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing.

Πρόκειται για μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής η οποία θα κατασκευαστεί σε 420 μονάδες και επί της ουσίας αναλαμβάνει να συστήσει την Gazoo Racing στην Λατινική Αμερική.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του ιαπωνικού pickup που διατίθενται στην τοπική αγορά, έτσι και το Hilux GR Sport εφοδιάζεται με diesel μοτέρ 2,8 λίτρων με απόδοση 177 ίππους και 450 Nm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης και μπλοκέ διαφορικό.

Οι παρεμβάσεις της Gazoo Racing εντοπίζονται στην ανάρτηση η οποία αποτελεί μια βελτιωμένη εκδοχή της διάταξης του ιαπωνικού pickup η οποία σύμφωνα με τις συστάσεις, το καθιστά ακόμα ικανότερο εκτός της πεπατημένης.

Παράλληλα, η Gazoo Racing έχει –προφανώς- επιμεληθεί και την εξωτερική εμφάνισή της ειδικής έκδοσης, εφοδιάζοντας το με μαύρη κυψελοειδή γρίλια, ίδιου χρώματος καπό και ματ προφυαλκτήρες, κόκκινο περίγραμμα για τους προβολείς ομίχλη, τροχούς 17 ιντσών, μαύρα μαρσπιέ με λεπτομέρειες αλουμινίου και φυσικά τα χρώματα του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου στα φτερά και στο πίσω τμήμα.
Στο εσωτερικό εκτός από τον επιπλέον εξοπλισμό της κορυφαίας έκδοσης, η Gazoo Racing έχει φροντίσει να δώσει το στίγμα της μέσω των αντίστοιχων λογότυπων στα προσκέφαλα των καθισμάτων και στο διακόπτη εκκίνησης καθώς και στις δερμάτινες μαύρες επενδύσεις με τις κόκκινες ραφές.
- ΣΥΡΙΖΑ: Χώρο στην ΕΛΑΣ ή μέτωπο στον Τσίπρα – Ανάμεσα σε παραιτήσεις και αμφισβήτηση ο Φάμελλος
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Τραμπ: «Όμορφος καθαρός άνθρακας» – Πακέτο 700 δισ. στη βιομηχανία ορυκτών
- Υπάρχουν όρια στην οδήγηση; Τι ισχύει για τους ηλικιωμένους και τι εξετάζεται στην Ευρώπη
- Στον Άρειο Πάγο κρίνεται η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
- ΕΛΑΣ: Στον καιρό της ακρίβειας ένα πράγμα είναι φτηνό – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442