Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Toyota Supra σε... αγωνιστικές δοκιμές στο Nurburgring

Η Toyota Supra σε… αγωνιστικές δοκιμές στο Nurburgring

To ιαπωνικό sportscar συμμετείχε ως δοκιμαστικό πρωτότυπο σε αγωνιστική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πίστα καθώς οι μηχανικοί της Toyota συνεχίζουν την εξέλιξή του εν όψει της πρεμιέρας του ως έκδοσης παραγωγής, τον προσεχή Ιανουάριο.

Φωτογραφίες: Automedia

Η νέα γενιά της Toyota Supra έχει «κλειδώσει» για τον Ιανουάριο, ωστόσο, η ιαπωνική φίρμα δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο της sportscar στο Nurburgring συμμετέχοντας με μια αγωνιστική εκδοχή του, σε αθλητική διοργάνωση στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης και δίνοντας μiα μια ακόμα φορά τη δυνατότητα παρατήρησής της.

Προφανής στόχος της συμμετοχής σε αγωνιστική διοργάνωση δεν ήταν η νίκη αλλά η περαιτέρω εξέλιξη του sportscar, το οποίο σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες έκανε υπό αυτό το σκεπτικό πολλές επισκέψεις στα pits αφήνοντας σε πλήρη θέα τα μηχανικά του μέρη.

Παρά τον αγωνιστικό του προσανατολισμό, το ιαπωνικό sportscar, μοιράζεται την πλειονότητα των χαρακτηριστικών του με την έκδοση παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού όπου ξεχωρίζουν μια μεγάλη οθόνη αφής για τις λειτουργίες του infotainment ενώ χαμηλότερα διακρίνονται, οι αεραγωγοί, οι διακόπτες για τον κλιματισμό και ο γνώριμος BMW περιστροφικός επιλογέας με δεδομένο ότι η Supra αποτελεί προϊόν συνεξέλιξης, των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη σειρά εικόνων αποτελεί και την πρώτη αποτύπωση του κινητήρα της Supra ο οποίος ελλείψει καλύμματος δείχνει χαώδης στην συγκεκριμένη εμφάνισή του καθώς προφανώς οι μηχανικοί της Toyota θέλησαν να μπορούν να έχουν χώρο για τροποποιήσεις και βελτιώσεις.

Όπως και να έχει με το συγκεκριμένο αγωνιστικού προσανατολισμού δοκιμαστικό πρωτότυπο, η Supra ως έκδοση παραγωγής έχει δώσει ραντεβού για την προσεχή έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο και σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες, θα διατεθεί με τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες που θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο της ZF.

Επίσης όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η νέα Supra θα προσφέρει την «απόλυτη» αναλογία 50/50 σε ό,τι αφορά την κατανομή βάρους το οποίο σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες θα διαμορφωθεί σε 1.496 κιλά.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024