Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ολα όσα πρέπει να ξέρεις [Εικόνες]

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ολα όσα πρέπει να ξέρεις [Εικόνες]

Η Marca παρουσίασε με μοναδικό τρόπο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αναλύοντας κάθε πτυχή του Clasico. Από τον τρόπο σκοραρίσματος μέχρι την επίδραση κάθε ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας προσφέρει μια πρώτη εικόνα για το τι πρόκειται να δεις, προτού ξεκινήσει και γνωρίζεις πάνω κάτω τι να περιμένεις όταν ο διαιτητής σφυρίξει τη σέντρα στην αναμέτρηση. Όμως σε ένα παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης όλα τα παραπάνω πάνε περίπατο, καθώς είναι αδύνατον να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί σε ένα Clasico. Όποια κι αν είναι η κατάσταση της Ρεάλ, όσο καλή κι αν είναι η Μπαρτσελόνα, όποιες διαφορές και να υπάρχουν σβήνονται και είναι αδύνατον να αναλύσει κανείς ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η Marca έκανε μια εκπληκτική παρουσίαση του αποψινού ντέρμπι των δύο κορυφαίων συλλόγων της Ισπανίας (και όχι μόνο), αναλύοντας πραγματικά κάθε πτυχή και κάθε πλευρά του Clasico. Από τους σκόρερ και τον τρόπο σκοραρίσματος, μέχρι την επιρροή κάθε ποδοσφαιριστή. Η ισπανική ιστοσελίδα ανέλυσε κάθε «χιλιοστό» του σημερινού ματς και ουσιαστικά έδωσε μια ιδανική και πλήρη εικόνα για το τι να περιμένει κανείς από τους μπλαουγκράνα και τους μερένχες στο χορτάρι του Καμπ Νου, ενώ είναι χαρακτηριστική στατιστικά η απουσία του Λιονέλ Μέσι όπως δείχνουν και τα γραφήματα παρακάτω.

Η ανάλυση των στατιστικών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ και τα δεδομένα για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά

Η Marca με μια κατατοπιστικότατη εικόνα δείχνει την «ραδιογραφία» τόσο της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Ρεάλ, δείχνοντας όπως θα δείτε παρακάτω τους πρώτους σκόρερ κάθε ομάδας, τα ποσοστά ευστοχίας του κάθε ποδοσφαιριστή, τις ασίστ, γραφήματα που αποδεικνύουν τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά, ενώ γίνονται και συγκρίσεις των ομάδων αλλά και των δύο σταρ. Του πρώτου σκόρερ των μπλαουγκράνα, Λιονέλ Μέσι και του αντίστοιχου της βασίλισσας που είναι ο ανανεωμένος φέτος Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά με λιγότερη ευστοχία, λιγότερες προσπάθειες και λιγότερα γκολ από τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπάρτσα. Φυσικά η παρακάτω εικόνα δείχνει και το μέγεθος της απώλειας του Μέσι για την Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι της, αλλά και το πως έχει σκοράρει η κάθε ομάδα το κάθε της γκολ.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024