Αντετοκούνμπο: «Μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα»
Έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες εμφανίσεις ο Έλληνας σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς
Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν το μεγάλο ντέρμπι της Ανατολικής περιφέρειας απέναντι στους Φιλαδέλφια Σίξερς (123-108), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι καταλυτικός και να σημειώνει το πρώτο του φετινό triple-double (34 πόντοι, 18 ριμπάουντ, 10 ασίστ).
Μετά την αναμέτρηση ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε για την έκβαση του παιχνιδιού, ενώ έδωσε υπόσχεση πως θα παίξει ακόμα καλύτερα στο μέλλον.
Αναλυτικά όσα είπε ο 23χρονος φόργουορντ:
«Θέλω να συνεχίσω να παίζω δυνατά, να εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, την άμυνα, την επίθεση. Ο κόουτς μου έχει πει τι ζητά από μένα. Θέλει να είμαι πιο ενεργητικός. Μέχρι στιγμής πάω καλά, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα και θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου. Οι παίκτες μου είναι σε συγκεκριμένες θέσεις. Όταν κολλάω μπορώ να τους πασάρω στα “τυφλά”».
Αναφορικά με το παιχνίδι: «Ξέραμε πως θα είχαμε ανοιχτά σουτ και πως έπρεπε να τα βάλουμε. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και στην εξέλιξη του αγώνα τα καταφέραμε».
Σχετικά με τον Μπρουκ Λόπεζ ανέφερε: «Του έλεγα να συνεχίσει να σουτάρει. Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα του Εμπίιντ αλλά και στην επίθεση. Πέρσι αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσαμε να μαρκάρουμε τον Εμπίιντ. Ευτυχώς έχουμε ένα μεγάλο κορμί σαν και το δικό του φέτος. Έβαλε 30 πόντους, αλλά δυσκολεύτηκε για να τα καταφέρει».
- Κατάκολο: Ειδικό συνεργείο για την απομάκρυνση του βράχου που αποκολλήθηκε – Εκκενώθηκαν δέκα κατοικίες
- Καίτη Γαρμπή: «Έχει ωραίες φωνές, αλλά για τη συνθήκη της Eurovision θα είναι πάρα πολύ καλός ο Akylas»
- Ανδρουλάκης σε ΚΟΕΣ: Σκοπός να βγάλουμε τον τόπο από την αξιακή, θεσμική και ηθική παρακμή
- Τα νεότερα για τον Μουστάφα Φαλ: Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής και η τελευταία κενή θέση στη Euroleague (vid)
- Κομισιόν: Καμπανάκι για το ελληνικό χρέος – Πώς μπορεί να γίνει επικίνδυνο
- Φονικό στη Βιάννο: Στα δικαστήρια ο 63χρονος αδελφοκτόνος

