ΚΙΝΑΛ: Οι καταγγελίες Κοτζιά για το Υπουργικό δεν μπορεί να αποσιωποιηθούν
Χθες ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε on camera ότι Υπουργός του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, κατήγγειλε ότι «ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί την Ελληνική Κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να εξετάσει σε βάθος τις καταγγελίες Κοτζιά σχετικά με όσα ειπώθηκαν στη θυελλώδη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ζητά το Κίνημα Αλλαγής.
«Χθες ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε on camera ότι Υπουργός του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, κατήγγειλε ότι «ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί την Ελληνική Κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους». Και ότι «ουδείς απάντησε, κανένας Υπουργός, ούτε ο Πρωθυπουργός».
Αυτή η δημόσια αποτυπωμένη καταγγελία, σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής, δεν μπορεί να αποσιωποιηθεί από τον Πρωθυπουργό.
«Και βέβαια η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα παρέμβει άμεσα και θα εξετάσει εις βάθος τις καταγγελίες».
- Κατασκευάζεται νέο πολιτιστικό κέντρο στην Θέρμη
- Συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά – Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και παρενοχλήσεις γυναικών
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ – «Το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή»
- Ολυμπιακός και Κερατσίνι τίμησαν τη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic, vid)
- Μια μαρτυρία από τη Γάζα: «Η βία δεν σταμάτησε ποτέ, η κατάσταση είναι απάνθρωπη»
- Τι είπε ο Βιλντόσα για τον φετινό Ολυμπιακό και τι παραδέχθηκε για τον Αταμάν