
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει την επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά
To υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κτήριο της Πρεσβείας του Καναδά και που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών
To υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κτήριο της Πρεσβείας του Καναδά και που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.
«Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν πρόκειται να επηρεάσουν τις άριστες σχέσεις της χώρας μας με τον Καναδά, αλλά ούτε τους δεσμούς διαχρονικής φιλίας μεταξύ των λαών μας», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «οι αρμόδιες ελληνικές αρχές προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι υπαίτιοι να ταυτοποιηθούν, να εντοπισθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά
- Κορμοράνοι vs ιχθυοκαλλιέργειες – Γιατί ξεσηκώθηκε η ΕΕ
- «Εξακριβωμένα ακροδεξιά» η AfD της Κάτω Σαξονίας με απόφαση δικαστηρίου
- Ορμούζ, ενεργειακή ασφάλεια και σκιώδης στόλος στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων


