
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει την επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά
To υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κτήριο της Πρεσβείας του Καναδά και που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών
To υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κτήριο της Πρεσβείας του Καναδά και που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.
«Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν πρόκειται να επηρεάσουν τις άριστες σχέσεις της χώρας μας με τον Καναδά, αλλά ούτε τους δεσμούς διαχρονικής φιλίας μεταξύ των λαών μας», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «οι αρμόδιες ελληνικές αρχές προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι υπαίτιοι να ταυτοποιηθούν, να εντοπισθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Μητσοτάκης – Ο πρωθυπουργός καλύπτει τον Γεωργιάδη
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»! (vid)
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά! (vid)
