Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλυτα σίγουρος ο Μαρτίνς

Απόλυτα σίγουρος ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε Γκερέρο και Μάνο

Ο τραυματισμός του Αχμέντ Χασάν στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον διεθνή άσο, σε μια περίοδο που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν το ρόστερ για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα έχει την εικόνα που πρέπει σε όλα τα ματς που ακολουθούν, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος προπονητής της πειραϊκής ομάδας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γκερέρο, ο οποίος θα είναι στην βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων στο Ηράκλειο. Θα πρέπει όμως επίσης να σημειωθεί ότι ο 48χρονος τεχνικός έχει πολύ καλή γνώμη και για τον Δημήτρη Μάνο και ο 24χρονος στράικερ θα είναι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει στο δυναμικό του και μέσους που μπορούν να σκοράρουν όπως για παράδειγμα ο Φορτούνης, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Ποντένσε και ο Νάτχο, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν «βρει» φέτος γκολ από το δεξί τους μπακ (Ελαμπντελαουί) αλλά και από στόπερ (Μεριά).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει λοιπόν στην διάθεση του ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, που του δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίζει κάποιο απρόοπτο με πρόβλημα τραυματισμού, όπως για παράδειγμα τώρα με την ατυχία του Χασάν.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι αυτό που είναι πολύ σημαντικό αφορά την επίτευξη τερμάτων από όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες της ομάδας. Να μην εξαρτάται δηλαδή μια ομάδα μόνο από τον σέντερ φορ σε ότι έχει να κάνει με το σκοράρισμα.

Και όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει πως μπορούν να σκοράρουν ακόμα και με τον ακραίο τους μπακ κι αυτό λέει πολλά για την δουλειά που έχει γίνει στο μεγάλο λιμάνι. Αυτό στο οποίο δίνει πολύ μεγάλη βάση ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι η συγκέντρωση των παικτών του και γι’ αυτό τον λόγο ζήτησε μεγάλη προσοχή από το πρώτο λεπτό στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024