Μους σοκολάτας με μπράντι
Καλύτερα να αποφύγετε την προσθήκη ξηρών καρπών, γιατί το γλυκό θα "βαρύνει".
Υλικά για 3 μερίδες
3 κρόκοι
4 ασπράδια
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
½ φλιτζάνι κακάο
2 κουταλιές μπράντι
1 βανίλια
Εκτέλεση
Xτυπάτε στο μίξερ, στη μεσαία ταχύτητα, τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι ν’ ασπρίσουν. Προσθέτετε το κακάο και το μπράντι και κρατάτε το μείγμα. Xτυπάτε τα ασπράδια στο μίξερ, στη μέγιστη ταχύτητα, μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα. Aνακατεύετε απαλά τη μαρέγκα με το μείγμα του κακάο. Σερβίρετε τη μους σε 3 μπολάκια. Πριν την προσφέρετε, τη βάζετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φοίβος Ιωαννίδης
- Πάσχα: Ο χορός του θανάτου, το πέταγμα του χαρταετού και οι μάγισσες – Τα πιο περίεργα έθιμα ανά τον κόσμο
- Νίκος Ανδρουλάκης: Παρακολούθησε τη λειτουργία της Ανάστασης στη Μητρόπολη Αθηνών
- Τσάβι: «Δεν αλλάζει κάτι, θα παραμείνω στη Μπαρτσελόνα»
- Η Έλενα Παπαρίζου έκανε Ανάσταση με τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη Eurovision
- Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την Κυριακή του Πάσχα