Μους σοκολάτας με μπράντι
Καλύτερα να αποφύγετε την προσθήκη ξηρών καρπών, γιατί το γλυκό θα "βαρύνει".
Spotlight
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Τα 8 πράγματα που πρέπει να κόψετε για να μην γεράσετε γρήγορα
-
Η σπαρακτική ανάρτηση Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου...»
-
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έξω από επενδυτική εταιρεία
Υλικά για 3 μερίδες
3 κρόκοι
4 ασπράδια
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
½ φλιτζάνι κακάο
2 κουταλιές μπράντι
1 βανίλια
Εκτέλεση
Xτυπάτε στο μίξερ, στη μεσαία ταχύτητα, τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι ν’ ασπρίσουν. Προσθέτετε το κακάο και το μπράντι και κρατάτε το μείγμα. Xτυπάτε τα ασπράδια στο μίξερ, στη μέγιστη ταχύτητα, μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα. Aνακατεύετε απαλά τη μαρέγκα με το μείγμα του κακάο. Σερβίρετε τη μους σε 3 μπολάκια. Πριν την προσφέρετε, τη βάζετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις