Στις δημοκρατίες κυβερνούν πλειοψηφίες όχι κουρελούδες
Ο κυβερνητικός Τύπος επιτίθεται μεν με σφοδρότητα στον Καμμένο επειδή «κάνει ζημιά στη χώρα», αλλά δεν καταλήγει στο δημοκρατικά αυτονόητο συμπέρασμα, που είναι οι εκλογές
Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να γράψω για τον Καμμένο. Αλλά ομολογώ ότι δεν έχω πια τι να γράψω για τον Καμμένο.
Στην Ουάσιγκτον ο υπουργός κατήργησε την κυβέρνηση. Και στην Αθήνα η κυβέρνηση κατήργησε τον υπουργό.
Σε κάθε κανονική δημοκρατία θα είχαμε ήδη ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.
Στην Ελλάδα αντιθέτως ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου: η κυβέρνηση που έχει καταργηθεί από τον υπουργό προσποιείται ότι υπάρχει κυβέρνηση και ο υπουργός που καταργήθηκε από την κυβέρνηση προσποιείται ότι παραμένει υπουργός στην κυβέρνηση που εκείνος έχει καταργήσει.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας