Το μήνυμα των Λέικερς στους πρωταθλητές Γουόριορς
Οι Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς νίκησαν 123-113 τους πρωταθλητές Γουόριορς σε φιλικό
Μπορεί να ήταν ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Λας Βέγκας, αλλά το μήνυμα αμφισβήτησης εστάλη…
Οι Λέικερς νίκησαν 123-113 τους πρωταθλητές του NBA Γουόριορς δείχνοντας ότι φέτος «διψούν» για διάκριση. Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ρόστερ τους άλλωστε ο πήχης ανέβηκε.
Ο «Βασιλιάς» έμοιαζε διαστημικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά συνολικά κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ίνγκραμ που σε 26 λεπτά κατάφερε να σημειώσει 26 πόντους, με πέντε ριμπάουντ και μία ασίστ. Ετσι, επισκίασε τον ΛεΜπρόν που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής. Από κει και πέρα ο Κούζμα μέτρησε 22 πόντους, ο Κάλντγουελ-Πόουπ 20 και ο Στέφενσον 10.
Οι ηττημένοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν, είχαν σε πολύ καλή ημέρα τους Κάρι και Τόμπσον που σταμάτησαν στους 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε ακόμα 18.
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάινχαουζ για τον θάνατό της
- Οι υποψίες επιβεβαιώνονται – Η κλιματική αλλαγή επιταχύνθηκε κατά σχεδόν 2 φορές σε μια δεκαετία
- Άγιον Όρος: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης
- Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)

