Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το θάρρος και η σιγουριά του Μαρτίνς

Το θάρρος και η σιγουριά του Μαρτίνς

Τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού φανερώνουν πολλά για την δουλειά και τον τρόπο σκέψης του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Ο Μαρτίνς θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα με την Μίλαν. Και αυτό γιατί πολύ απλά το γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού του δίνει την δυνατότητα να πάρει αυτές τις αποφάσεις, να κάνει αυτές τις επιλογές.

Ωστόσο χρειάζεται και η τόλμη από την πλευρά του προπονητή. Χρειάζεται θάρρος για να κάνει ένας προπονητής αυτό που έκανε στο παιχνίδι με την Μίλαν. Και τέτοιου είδους αποφάσεις δεν είναι εύκολες, ειδικά όταν έχει κάποιος να κάνει με παιχνίδι απέναντι στους ροσονέρι.

Ο ίδιος ο Μαρτίνς πάντως ήταν σαφής μιλώντας στη Nova. Μίλησε και αυτός για θάρρος από την πλευρά του προπονητή. Και δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών έδειξε με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς στο Μιλάνο, πως έχει την πυγμή για να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Να κάνει επιλογές που άλλοι όχι δεν θα έκαναν, αλλά ούτε καν θα σκέφτονταν.

Είπε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα ο Πορτογάλος προπονητής. Κι αυτό που προκύπτει από τα λεγόμενα του 48χρονου τεχνικού είναι η σιγουριά που έχει ο Μαρτίνς για την ομάδα του. Η εμπιστοσύνη που έχει στο ρόστερ του και η δυναμική που βγάζει ο Ολυμπιακός ότι είναι μια ομάδα που σε πείθει για την δουλειά που έχει γίνει αλλά και για την δουλειά συνεχίζει να κάνει ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του.

Είναι προφανές και το καταλαβαίνουν όλοι ότι καμιά ομάδα δεν «χτίστηκε» σε μια μέρα. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Είναι επίσης δεδομένο πως όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν πολύ καλά ότι προπονητής και παίκτες χρειάζονται την στήριξη τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό των ερυθρόλευκων και του Μαρτίνς.

Κι αυτή η στήριξη του κόσμου δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει μια καλή ομάδα που θα έχει διπλό στόχο. Από την μία την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και από την άλλη την δημιουργία ενός συνόλου που θ’ αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρτίνς λοιπόν δείχνει ότι έχει και το θάρρος για να πάρει δύσκολες αποφάσεις αλλά έχει παράλληλα και μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και στην δουλειά του. Κι αυτός είναι ένας συνδυασμός που μόνο κέρδη μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024