Η στιγμή της διάσωσης του άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Ομόνοια
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από την σιδερένια κατασκευή στην πλατεία Ομονοίας
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από την σιδερένια κατασκευή στην πλατεία Ομονοίας.
Ο άνδρας ανέβηκε περίπου στις 16:00 στην κορυφή της σιδερένιας κατασκευής (στο έργο του Ζογγόπουλου) και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικοί διαπραγματευτές, οι οποίοι με γερανό ανέβηκαν στο σημείο που βρισκόταν.
Τελικά, αρκετή ώρα μετά κατάφεραν να τον πείσουν να κατέβει.
Πρώτα τον έδεσαν με ειδικό σχοινί και γάντζο και αφού τον έβαλαν στο στον γερανό, τον οδήγησαν με ασφάλεια στο έδαφος, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην πλατεία Ομονοίας να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Διαβάστε επίσης:
- Εβρος: «Το νερό απο ευλογία έγινε για εμάς κατάρα – Οι υποδομές είναι ελάχιστες και απαρχαιωμένες»
- Η Στέλλα Μακάρτνεϊ λέει ότι το bullying που υπέστη η μητέρα της Λίντα «της ραγίζει την καρδιά»
- Sonos Home Theater: Nέας γενιάς Soundbar, Compact ηχείο και ένα προηγμένο subwoofer μας υπόσχονται συναρπαστικές ακουστικές εμπειρίες
- Εξωφρενικά τεράστιο το χάσμα πλουσίων και φτωχών – Μπορεί ένας φόρος στα μεγάλα εισοδήματα να κάνει την διαφορά;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/2): «Δράση» με Ολυμπιακό σε μπάσκετ – βόλεϊ και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
- Η επιστροφή της θεωρίας των δύο άκρων



