Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #ΒeActive

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #ΒeActive

Παιχνίδια και βιωματικές δράσεις για 6.500 παιδιά και γονείς από όλη την Ελλάδα

Στον ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive έζησαν για τέταρτη συνεχή χρονιά οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.  Περισσότερα από 6.500  παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από όλη την Ελλάδα, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, απόλαυσαν από τις 24 έως τις 30  Σεπτεμβρίου παιχνίδι και πλήθος από βιωματικές και αθλητικές δράσεις.

Η κεντρική εκδήλωση των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, στην αθλητική εγκατάσταση Super Goal, στα Καλύβια Αττικής. Εκεί, περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν σε έναν πρωτότυπο αγώνα ποδοσφαίρου μέσα σε φουσκωτές μπάλες, αγωνίστηκαν σε έναν ιδιόμορφο στίβο-μάχης, ενώ μαζί με τους γονείς/συνοδούς τους πήραν μέρος στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού κι έμαθαν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο ΟΠΑΠ, Σπύρο Φωκά, απένειμαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια.

Δείτε το βίντεο:

Στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν, επίσης, οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Τάσος Μητρόπουλος και Χάρης Κοπιτσής, o πρωταθλητής στίβου Πάνος Τριβυζάς, ο πρωταθλητής του τριάθλου Γρηγόρης Σουβατζόγλου, η ολυμπιονίκης του ανσάμπλ Εύα Χριστοδούλου και η πανελληνιονίκης του επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης. Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ συμμετέχουν δυναμικά κάθε χρόνο σε αυτή την πανευρωπαϊκή εκστρατεία, με ποικίλες δράσεις που έχουν ως στόχο να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για παιδιά και ενήλικες, ώστε να ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024