Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίωξη στον Λουτσέσκου για τον παραλληλισμό με τον Χίτλερ

Δίωξη στον Λουτσέσκου για τον παραλληλισμό με τον Χίτλερ

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου για τον παραλληλισμό της Ελλάδας με την με τη Γερμανία του Χίτλερ

Την πρώτη φορά (προ μηνών) είχε περάσει στο… ντούκου. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όμως, παραλλήλισε ξανά την Ελλάδα με τη Γερμανία του Χίτλερ αναφερόμενος στον τρόπο που έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν και ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του προπονητή του Δικέφαλου την Πέμπτη 27/9.

«Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου προ ημερών μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Η δίωξη που ασκήθηκε (για το νέο παραλήρημα) δε σημαίνει αυτόματα και τιμωρία, ωστόσο, το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ επανέλαβε για δεύτερη φορά τόσο ακραία και άστοχη ρητορική, προσπαθώντας να παρομοιάσει εντελώς άσχετα μεταξύ τους πράγματα, είναι πιθανό να του επιφέρουν σκληρή τιμωρία.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, πάντως, υποστηρίζουν ότι δεν ανησυχούν και ότι ο προπονητής θα δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει στους αρμοδίους και το θέμα θα λήξει.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024