Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Τρίτη την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τους Λουζιτανούς κινείται σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς.
Σήμερα το μεσημέρι κυκλοφόρησαν στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ τα εισιτήρια μόνο μέσω ηλεκτρονικής αγοράς και ήδη «έφυγαν» πολλά εισιτήρια. Για τον αγώνα με την Μπενφίκα πουλήθηκαν ήδη 8.000 εισιτήρια, ενώ για αυτό τον Ολυμπιακό 3.000 εισιτήρια. Και αν συνυπολογίσουμε και τα περίπου 14.300 διαρκείας τότε αναμένεται πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ και στα υό ματς. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι θα έρθουν στην Αθήνα και περίπου 1.000 φίλαθλοι της Μπενφίκα.
Αναφορικά με τη διάθεση στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, το Σάββατο δεν θα λειτουργήσουν λόγω του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά την Κυριακή για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.
Από την ανακοίνωση:
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» ως εξής:
• την Πέμπτη 27/09 και την Παρασκευή 28/09 από τις 10:00 έως τις 16:00 (λόγω του αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού)
• το Σάββατο 29/09 το εκδοτήριο θα παραμείνει κλειστό λόγω του αγώνα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού
• την Κυριακή 30/09 και τη Δευτέρα 01/10 από τις 10:00 έως τις 17:00».
Ο Παναθηναϊκός νίκησε ήδη δύο φορές στην «Roig Arena» τη Βαλένθια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Πέδρο Μαρτίνεθ, είναι το φαβορί για το κάνει και στο Game 5, την Τετάρτη.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι μια ανάσα από την αγορά της Σεβίλλης, αφού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.