Τυροκροκέτες με δύο υλικά
Λαχταριστές και εύκολες τυροκροκέτες, έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά!
Υλικά
200 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη, ή οποιοδήποτε άλλο τυρί της αρεσκείας σας
2 ασπράδια αυγού
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο στη φωτιά για να κάψει.
Σε ένα μπολ προσθέστε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάστε μικρά μπαλάκια.
Μεταφέρετέ τα στο τηγάνι με το καυτό λάδι.
Τηγανίστε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρέστε και μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί.
- Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της από τον Sam Asghari
- Η μακρά ιστορία των φοιτητικών κινητοποιήσεων στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ
- Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ
- Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Με κάθε μέσο η φυγή, γεμάτα αναχωρούν τα πλοία