Δωρεάν μαστογραφίες από το Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία
Τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου
Δωρεάν μαστογραφικούς ελέγχους θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, από την μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων.
Όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να είναι ηλικίας από 40 έως 70 ετών, να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες, να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό, να μην έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικά κ.α.
Για τα ραντεβού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο τηλέφωνο 210 3626587 τις ώρες 09.00 έως 14.00.
Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 5.000.
Ωστόσο παρ’ όλη την υψηλή συχνότητα εμφάνισης της ασθένειας, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπισή της δίνει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, έτσι η πλειοψηφία των ασθενών ζει τελικά πολλά χρόνια χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα ζωή τους.
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ