Την ανάγκη αποσυμφόρησης της Λέσβου τόνισε ο δήμαρχος στην Φ.Γεννηματά
O κ. Γαληνός περιέγραψε τα βασικά προβλήματα που αφορούν τη Λέσβο με έμφαση στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα
Με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε το μεσημέρι ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.
O κ. Γαληνός περιέγραψε τα βασικά προβλήματα που αφορούν τη Λέσβο με έμφαση στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, σημειώνοντας ότι «είναι ανάγκη η άμεση και ουσιαστική αποσυμφόρηση του νησιού». «Το προσφυγικό-μεταναστευτικό είναι ένα μείζον πρόβλημα που απαιτεί αποφάσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Λέσβος δεν μπορεί να αντέξει άλλο βάρος για λογαριασμό ολόκληρης της Ευρώπης. Πρέπει να δοθεί άμεσα βιώσιμη λύση» πρόσθεσε.
Επίσης,ο κ. Γαληνός εξέθεσε στην κ. Γεννηματά τις αναπτυξιακές και άλλες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ληφθεί και υλοποιούνται από τη δημοτική Αρχή, ζητώντας τη στήριξη του δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, και τη θετική παρέμβαση της ίδιας.
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι συμφωνεί με τις θέσεις του δημάρχου όσον αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό και επισήμανε την επιτακτική ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης της Λέσβου και όλων των νησιών.
Διαβάστε επίσης:
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο!
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών ο ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη



