Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά από Μόρια: Είναι κόλαση, η κυβέρνηση απέτυχε

Γεννηματά από Μόρια: Είναι κόλαση, η κυβέρνηση απέτυχε

Τεράστιες ευθύνες για το αδιέξοδο που ζει το νησί της Λέσβου καταλόγισε στην κυβέρνηση η Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής

«Η κατάσταση εδώ στη Μόρια είναι τραγική. Είναι κόλαση. Και ας την αποκαλεί η κυβέρνηση απλά μια δύσκολη κατάσταση» ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά η οποία επισκέφθηκε επισκέφθηκε την Παρασκευή το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε πως η κυβέρνηση απέτυχε κάνοντας λόγο για τεράστιες ευθύνες για το αδιέξοδο που ζει το νησί.

«Είχαμε προσφυγική κρίση, την έκανε ανθρωπιστική. Έχει τεράστιες ευθύνες για το αδιέξοδο που ζει το νησί. Η τοπική κοινωνία υποφέρει και χιλιάδες παιδιά κινδυνεύουν στα κέντρα υποδοχής. Θυσιάζουν τα νησιά για πολιτικές σκοπιμότητες» είπε για να προσθέσει.

«Αυτό που βλέπουμε σήμερα εδώ είναι αποτέλεσμα των συμφωνιών του κ. Τσίπρα για το μεταναστευτικό. Και βέβαια  της  ανικανότητας τους να διαχειριστούν με διαφάνεια τους  σημαντικούς πόρους που διέθεσε η  Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιβάλλεται άμεση αποσυμφόρηση  των νησιών.

Τώρα πριν είναι αργά. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης κατάπιαν τη γλώσσα τους  γι αυτό μπροστά στους Ευρωπαίους. Χορτάσαμε γενικότητες».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι «τα σύνορά μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Τα νησιά μας είναι έδαφος και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται λες και είναι  τρίτη χώρα».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024