Ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού στα τελευταία έξι παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ - Ηγείται της ομάδας και την οδηγεί με μαθηματική... ακρίβεια στο Euro U21!
Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν, με τον 22χρονο μπακ να έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του βασικού αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό και να αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Ο νεαρός μπακ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!