Στην αντεπίθεση η ΝΔ για το ασφαλιστικό: Ο Τσίπρας θα έπρεπε να ντρέπεται
Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ με αφορμή το ασφαλιστικό και τις κατηγορίες της κυβέρνησης για «σχέδιο Πινοσέτ» από την αξιωματική αντιπολίτευση
Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ με αφορμή το ασφαλιστικό και τις κατηγορίες της κυβέρνησης για «σχέδιο Πινοσέτ» από την αξιωματική αντιπολίτευση.
«Τη «λύση» που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, την αποκάλυψε χθες ο κ. Τσίπρας, ο οποίος σχεδόν εξέφρασε την ελπίδα του να μην μακροημερεύσουν για πολύ όσοι Έλληνες είναι άνω των 70 ετών», ανταπαντά η ΝΔ στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού και προσθέσει: «Και δεν ντρέπεται που δεν έχει ζητήσει ακόμη συγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας».
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού η οποία ανέφερε τα εξής: «Στην ουσία λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται πως θα ακυρώσει το ασφαλιστικό για να φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ».
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό


