Βρετανία: Σώθηκαν μητέρα και παιδί ενώ συρμός μετρό πέρασε από πάνω τους
Ευτυχώς κατάφεραν να ανασυρθούν σώοι και οι δύο βρίσκοντας κενό σημείο ανάμεσα στις γραμμές
Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό αντίκρισαν οι πολίτες του Λονδίνου στον σιδηροδρομικό σταθμό Baker Street, όταν μια μητέρα μαζί με το παιδί της έπεσαν στις σιδηροτροχιές του μετρό κατά τη στιγμή που έφτασε ο σειρμός.
Ευτυχώς κατάφεραν να ανασυρθούν σώοι και οι δύο βρίσκοντας κενό σημείο ανάμεσα στις γραμμές.
Ο πατέρας του παιδιού, που πήδηξε με τη σειρά του στις γραμμές προκειμένου να τους βοηθήσει, σώθηκε ακριβώς με τον ίδιον τρόπο, καθώς καλύφθηκε επίσης σε ένα τέτοιο κενό διάστημα. Το συμβάν σημειώθηκε χθες βράδυ στον σταθμό της Μπέικερ Στριτ.
«Παραδόξως, κανείς τους δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, όμως για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις», τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μητέρα περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας. Η γυναίκα απορροφημένη από την οθόνη αναγγελιών της κυκλοφορίας συρμών δεν αντιλήφθηκε πόσο κοντά βρισκόταν στην άκρη της αποβάθρας και χωρίς να το θέλει έσπρωξε το καρότσι με το παιδί πέρα από το χείλος της.
«Η γυναίκα, το καρότσι και το παιδί, έπεσαν στις ράγες. Ο πατέρας πήδηξε για να τους βοηθήσει. Όταν είδαν τον συρμό να πλησιάζει και οι τρεις τους είχαν την τύχη να προλάβουν να συρθούν σε ένα κενό σημείο κάτω από τις γραμμές και τα βαγόνια πέρασαν από πάνω τους χωρίς να προκληθεί πρόβλημα», αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο συρμός λόγω του περιστατικού δεν εκτελούσε για λίγη ώρα δρομολόγια.
Σε Tweet της μια γυναίκα που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό έγραψε «Ευτυχώς όλοι είναι σώοι».
- Κατρίνης: Μαζί με τους 2 ιρανικούς πυραύλους καταρρίφθηκε και το αφήγημα της κυβέρνησης περί μη εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο
- Μαριάνα Κατσιμίχα: Γιατί αλλάζει τον τίτλο στο τραγούδι της «Το Βαλς των Χαμένων Ονείρων»
- Παναθηναϊκός: Γύρισε και προπονήθηκε ο Ναν
- ΣτΕ: Υποχρεωτική η επιλογή εναλλακτικού μαθήματος στα σχολεία αντί των Θρησκευτικών
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση – Τα σενάρια για τον πόλεμο
- Λήξη συναγερμού για τις απεργίες στα πρατήρια βενζίνης – Η συμφωνία για παροχή voucher

