Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το... εννιάρι που έψαχνε!

Το… εννιάρι που έψαχνε!

Ο Αργύρης Καμπετσής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιονδήποτε επιθετικό αποκτήσει για τη θέση του επιθετικού ο Παναθηναϊκός.

Το ιδιοκτησιακό μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία και ευχή όλων είναι να μπει και σε μια σειρά. Να επιστρέψει η κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα και να μην υπάρξει άλλη μεταγραφική περίοδος η οποία θα… τελειώσει και ο Παναθηναϊκός θα τριγυρίζει στην αγορά των ελεύθερων για να βρει έναν παίκτη που θεωρητικά ήταν πρώτος του στόχος από την αρχή. Ένα «εννιάρι» δηλαδή, που δεν είχε ούτε πέρσι. Θεωρητικά, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός ψάχνει επιθετικό εδώ και εννιά μήνες. Κι αν είχε διαθέσιμα χρήματα, θα είχε πάρει.

Μέχρι τότε, μέχρι να έρθει ένας σέντερ φορ άνω των 23 ετών, μέχρι να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα, να μάθει που ήρθε και να τον μάθουμε κι εμείς, ο Παναθηναϊκός για καλή του τύχη βρήκε ένα παιδί που μπορεί να παίξει τούτο το ρόλο. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Αργύρη Καμπετσή.

Αποδείχτηκε από τα πρώτα κιόλας 45 λεπτά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πως ο Νταμπίζας ήξερε γιατί πίεζε προκειμένου να ντύσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στα πράσινα. Και γιατί ακολούθησε όλη αυτή την τακτική κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με μοναδικό του στόχο να τον πείσει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποτελέσει για τον Καμπετσή μια ευκαιρία να γίνει ο επόμενος… Καρέλης.

Ένα παιδί, δηλαδή, που μέσα από τον Παναθηναϊκό θα αναδειχθεί, θα βρει ρόλο, θα εξελιχθεί, θα ανεβάσει την ποδοσφαιρική και χρηματιστηριακή του αξία. Δεν είναι… άσχετοι στην Ντόρτμουντ που είχαν επενδύσει πάνω του, άσχετα αν αυτή τους η επένδυση είτε δεν βγήκε, είτε δεν είχε την εξέλιξη που στη Γερμανία ήθελαν. Όμως ούτε εκεί τον έχουν… ξεγραμμένο, γι’ αυτό και έβαλαν μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Καμπετσής με το «καλημέρα» έδειξε πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Μπήκε στο γήπεδο με τη Λαμία και άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Έδειξε πως ξέρει πολύ καλά τη θέση του σέντερ φορ και μάλιστα με τον τρόπο που θέλει ο Δώνης. Ένας παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση, που μπορεί να βγει έξω από την περιοχή, να κρατήσει μπάλα, να παίξει και με πλάτη και με πρόσωπο, να συνεργαστεί με τους γύρω του, να πασάρει αποτελεσματικά. Δεν τον είδαμε σε τελική προσπάθεια, αλλά θα γίνει κι αυτό αργά ή γρήγορα.

Και μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο ο Καμπετσής. Ο Εμμανουηλίδης σκόραρε το πρώτο του γκολ και είχε… δύο στις δύο καλές παρουσίες μπαίνοντας σαν αλλαγή. Ο Βέργος… έρχεται για να αποτελέσει ακόμα μία λύση στη θέση «9». Και ο… εκλεκτός που ψάχνει ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024