Μακαρονάδα με μπέικον, μανιτάρια και σκόρδο
Υπέροχη συνταγή για το μεσημεριανό σας γεύμα.
Υλικά για 4 μερίδες
250 γρ. σπαγγέτι
250 γρ. μανιτάρια
4-5 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. σκόρδο
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1 κ.γ. ρίγανη
Αλάτι
Εκτέλεση
Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και σουρώστε τα. Κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό τους.
Πλύνετε και καθαρίστε τα μανιτάρια. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το μπέικον. Τηγανίστε και βγάλτε το μπέικον με ένα πιρούνι.
Προσθέστε το σκόρδο στο τηγάνι με το λίπος του μπέικον. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, ρίξτε το τσίλι και κατεβάστε τη φωτιά.
Συνδυάστε όλα τα υλικά, ανακατέψτε και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
- Τέξας: Μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της και μετά αυτοκτόνησε – «Πες αντίο στον μπαμπά» έλεγε τραβώντας βίντεο
- Eurovision: Έξι πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον φετινό διαγωνισμό
- Masters Ρώμης: Η κλήρωση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
- Ευρωεκλογές 2024 στον αστερισμό του TikTok – Τα social media δίνουν τον τόνο
- O Κρητικός που περπάτησε από τα Λενταριανά μέχρι τα Σφακιά – Έκανε 119.936 βήματα σε 18 ώρες και 47 λεπτά
- «Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Πέλκας»