Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράλληλα σύμπαντα

Παράλληλα σύμπαντα

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε στον looking desperately for Babis που, στη ζωντανή αναμετάδοση από το facebook του διαγγέλματος στην Ιθάκη, έγραψε ως σχόλιο «Μπάμπη, αν με ακούς πάρε τηλέφωνο ρε. Σε ψάχνω μια βδομάδα».

Ενα ζευγάρι παντρεύτηκε back to back με την έξοδό από τα Μνημόνια. Μετά τις πρώτες μεταμνημονιακές περίπατοι και ο πρώτος μεταμνημονιακός γάμος. Να ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους. Ο γαμπρός, εμφορούμενος από τη γαμήλια αλεγκρία, κρατούσε πικέτο όπου έγραφε «Της είχα πει ότι θα παντρευτούμε όταν βγούμε από τα μνημόνια. Γιατί ρε Τσίπρα;». Και ανάρτησε τη φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια ταγκάροντας τον Πρωθυπουργό. Και ο Πρωθυπουργός, που, ως γνωστόν, είναι και χωρατατζής και το αναπαράγει το καλό το χωρατό, του απάντησε με το κυβερνητικό παυσίλυπον «Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη».

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε στον looking desperately for Babis που, στη ζωντανή αναμετάδοση από το facebook του διαγγέλματος στην Ιθάκη, έγραψε ως σχόλιο «Μπάμπη, αν με ακούς πάρε τηλέφωνο ρε. Σε ψάχνω μια βδομάδα». Εαν αυτός που το έγραψε το έκανε ελπίζοντας να βρει τον απολεσθέντα Μπάμπη, θέλω πολύ να τον κάνω φίλο μου. Αν πάλι πρόκειται περί τρολιάς, επίσης τον θέλω για φίλο. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, νομίζω ότι ο Ιονέσκο άλλαξε πλευρό εκεί όπου αναπαύεται.Εδώ και καιρό ζούμε την αμηχανία της κατάργησης των διαχωριστικών γραμμών ανάμεσα στον σουρεαλισμό και την πραγματικότητα. Που, κι αν ακόμη δεν έχει καλλιεργηθεί συνειδητά από την κυβέρνηση, αποτελεί εξαιρετικό μαξιλαράκι ασφαλείας για όσους τους συμφέρει να ζούμε σε ομαδική απόδραση από τον ρεαλισμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024